OM SYLLE7

Hey, det er mig, der er Sylle7, og velkommen til min kanal! Jeg er utroligt glad for, at du gad gå herind, med tanke på, hvor mange andre gode YouTubere, der er :) Her kan du se en masse fedt Minecraft-indhold. Jeg laver mange forskellige videoer med det, da det er et spil, der kan spilles og bruges, på mange måder. Du vil mest se let's plays og tutorials, men nogle gange også andre ting. Alle videoerne er lavet i meget høj kvalitet, bla. ved, at jeg bruger replaymod, til at gøre mine videoer bedre og mere originale. Jeg livestreamer også nogle gange. Det kan ses på: https://bit.ly/sylle7twitch. Håber, du vil subscribe, hvis det er noget for dig :)

-Sylle7

Hvad kan du se:

Tutorials

Jeg laver nogle gange guides til, hvordan du kan bygge noget, oftest teknisk, i Minecraft. Jeg kan også lave andre tutorials i ny og næ. 

Modding

Det sker også, at jeg laver nogle modding videoer, hvor jeg bl.a. har modden AmberMod, som jeg gerne vil lave videoer med.

Let's Plays

Du kan også se let's plays på kanalen. Det er oftest på serveren LevelOP, en survival server (det er der Spoon stammer fra).

timelapses

Jeg laver ofte timelapse, hvor jeg bygger ting. Det er ofte større projekter, hvor mange forskellige mods og programmer er taget i brug, heriblandt WorldEdit og WorldPainter.